25.05.2022

  • Αυτή η ετήσια πρωτοβουλία, η οποία αναλήφθηκε πριν από μερικά χρόνια από το ΓραφείοErasmusτου Πανεπιστημίου Λευκωσίας, έχει μεγάλη απήχηση, αφού φιλοξενεί συμμετέχοντες κυρίως από την Ευρώπη, αλλά και από διάφορα μέρη του κόσμου.

  • Οι συμμετέχοντες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και να μοιραστούν καλές πρακτικές με άλλους συναδέλφους που εργάζονται σε Γραφεία Διεθνών Σχέσεων ή ΓραφείωνErasmus.

  • Το Γραφείο Erasmus του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην 4η Διεθνή Εβδομάδα Erasmus+ και προσβλέπει στην επόμενη συνάντηση Erasmus το προσεχές ακαδημαϊκό έτος.

  • Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ξενάγηση στη Λευκωσία, εκδρομή στο χωριό Λεύκαρα, βραδιά γνωριμίας στην καφετέρια Coffeeology101, και έξοδο σε παραδοσιακή κυπριακή ταβέρνα.

17/04/19 16:00

4η Διεθνής Εβδομάδα ERASMUS+ στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργάνωσε τη Διεθνή Εβδομάδα Κατάρτισης ΠροσωπικούErasmus+, από τις 18 έως τις 22 Μαρτίου 2019. Η ετήσια πρωτοβουλία αυτή έχει μεγάλη απήχηση, φιλοξενώντας συμμετέχοντες από διάφορα μέρη του κόσμο Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας...

ΠαιδείαNews ·

4η Διεθνής Εβδομάδα ERASMUS+ στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook