27.05.2022

  • Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 42ο Παγκύπριο Συμπόσιο του Δικτύου Εταιρικών σχολείων UNESCO (ASPnet) στις 4 και 5 Απριλίου 2019 στο Γυμνάσιο Ομόδους, με θέμα: Πολιτιστική Κληρονομιά: γνώση, ανάπτυξη, εξέλιξη.

  • Στο Συμπόσιο συμμετείχαν περίπου 300 μαθητές και εκπαιδευτικοί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης από σχολεία της Κύπρου και της Ελλάδας.

  • Κατά την τελετή έναρξης, η διευθύντρια του Γυμνασίου Ομόδους, κ. Μυρτώ Πουαγκαρέ και ο κοινοτάρχης κ. Ευγένιος Μιχαήλ υποδέχτηκαν τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.

  • Στόχος του προγράμματος είναι να εφοδιάσει τους νέους με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να αναπτύξουν τις δικές τους απόψεις για την κοινωνία, την πολιτική, τον πολιτισμό και την ιστορία, ως ενεργοί πολίτες.

08/04/19 15:54

42ο Παγκ. Συμπόσιο Εταιρικών Σχολείων UNESCO Κύπρου Πολιτιστική Κληρονομιά: γνώση, ανάπτυξη, εξέλιξη

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 42ο Παγκύπριο Συμπόσιο του Δικτύου Εταιρικών σχολείων UNESCO (ASPnet) στις 4 και 5 Απριλίου 2019 στο Γυμνάσιο Ομόδους, με θέμα: «Πολιτιστική Κληρονομιά: γνώση, ανάπτυξη, εξέλιξη». Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν η Κυπριακή Εθνική Επιτροπή...

ΠαιδείαNews ·

42ο Παγκ. Συμπόσιο Εταιρικών Σχολείων UNESCO Κύπρου Πολιτιστική Κληρονομιά: γνώση, ανάπτυξη, εξέλιξη

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook