15.12.2019

  • Το Λύκειο Κύκκου Πάφου έχει διακριθεί με τη δεύτερη θέση στον Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης, στην κατηγορία “School Projects” με το θέμα Έχω ένα όνειρο/ I have a dream!

  • Οι μαθητές Αυγουστή Παναγιώτης και Κάππος Κωνσταντίνος με την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους Νικολάου Άννας-Μαρίας έγραψαν ένα ποίημα με θέμα την κατεχόμενη πατρίδα τους, την οποία όμως ονειρεύονται ελεύθερη και ενωμένη.

  • Στον διαγωνισμό συμμετείχαν οι μαθητές των Καλών Τεχνών Χατζηχριστοφή Χρίστος, Νικολάου Αντρέας, Ορφανίδης Μιχάλης, Γεωργίου Μαρίνα, Κολπατζίδου Μαρία, Παναγιωτίδης Κωνσταντίνος και Εφρεμίδης Γιάννης.

  • Οι χαρακτήρες του ποιήματος παίρνουν μορφή, εμπνευσμένες από τη σειρά ξυλογραφιών Σκληροί Χρόνοι του σημαντικού Κύπριου καλλιτέχνη, Τηλέμαχου Κάνθου.

07/02/19 11:02

2ο Βραβείο για το Λύκειο Κύκκου Πάφου στον 15ο Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης και Θεάτρου Castello di Dui

Το Λύκειο Κύκκου Πάφου έχει διακριθεί με τη δεύτερη θέση στον Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης, στην κατηγορία “School Projects” με το θέμα «Έχω ένα όνειρο/ I have a dream»! Οι μαθητές Αυγουστή Παναγιώτης και Κάππος Κωνσταντίνος με την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους Νικολάου...

ΠαιδείαNews ·

2ο Βραβείο για το Λύκειο Κύκκου Πάφου στον 15ο Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης και Θεάτρου Castello di Dui

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook