15.07.2020

  • Αυτό προκύπτει από απάντηση του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών σε ερώτηση της βουλευτού των Πρασίνων, Φραντσέσκα Μπράτνερ.

  • Από το ποσό αυτά, τα 15 εκατομμύρια έχουν δοθεί στα Ηνωμένα Έθνη και άλλα 12 σε οργανισμούς βοήθειας για θέματα υγείας, ύδρευσης, τροφίμων, αλλά και στέγασης.

  • Να σημειωθεί πως στην τελευταία συνάντηση της με τον Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, η Καγκελάριος Μέρκελ είχε δηλώσει πως η κυβέρνηση της θα συμβάλει στην κατασκευή μόνιμων κατοικιών για τους πρόσφυγες στη βόρεια Συρία.

  • Σύμφωνα με το γερμανικό ΥΠΕΞ προγραμματίζονται άλλα 25 εκατομμύρια να δοθούν στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στη βόρεια Συρία και άλλα 50 εκατομμύρια σε προγράμματα διεθνών οργανισμών για τη σίτηση προσφύγων.

29/02/20 14:03

27 εκατομμύρια ευρω έχει δώσει η Γερμανία για τους πρόσφυγες στο Ιντλίμπ

Αυτό προκύπτει από απάντηση του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών σε ερώτηση της βουλευτού των Πρασίνων, Φραντσέσκα Μπράτνερ. Από το ποσό αυτά, τα 15 εκατομμύρια έχουν δοθεί στα Ηνωμένα Έθνη και άλλα 12 σε οργανισμούς βοήθειας για θέματα υγείας, ύδρευσης, τροφίμων, αλλά...

rikNews ·

27 εκατομμύρια ευρω έχει δώσει η Γερμανία για τους πρόσφυγες στο Ιντλίμπ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook