19.01.2022

  • Στις 5-6 Απριλίου 2019 ο οργανισμός “The European Cyprus Society” διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 1οΕυρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων ως μια προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπό την αιγίδα του Υπουργού Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

  • Την όλη εκδήλωση στήριξε και επιβράβευσε ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρευρέθηκε και προσωπικά στην τελετή έναρξης η οποία έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο.

  • Νέοι από όλη την Κύπρο επιλέχθηκαν και στελέχωσαν τις τέσσερις επιτροπές με στόχο να προετοιμάσουν επτά προτάσεις που θα σχετίζονταν με το θέμα της επιτροπής τους.

  • Οι νέοι Ευρωβουλευτές της επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού εργάστηκαν συλλογικά και στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου πέρασαν στην ολομέλεια μαζί με τις υπόλοιπες επιτροπές, για τη ψήφιση των προτάσεων τους.

22/04/19 13:37

1ο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων: Οι θετικές εντυπώσεις μετά την ολοκλήρωση του!

ΤΗΣ ΣΤΑΛΩΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ* Το 1οΕυρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων είναι κιόλας γεγονός! Στις 5-6 Απριλίου 2019 ο οργανισμός “The European Cyprus Society” διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 1οΕυρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων ως μια προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπό...

ΠαιδείαNews ·

1ο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων: Οι θετικές εντυπώσεις μετά την ολοκλήρωση του!

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook