05.06.2020

  • Νέα αναβολή στην εκδίκαση της 3ης ποινικής υπόθεσης εναντίον στελεχών της Τράπεζας Κύπρου σε σχέση με την επαναταξινόμηση των ομολόγων της Τράπεζας, ζήτησε σήμερα η Κατηγορούσα Αρχή.

  • Μετά την αθώωση των Ηλιάδη και Κυπρή, η διαδικασία συνεχίζεται για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους που είναι οι Χρίστης Χατζημιτσής, Νικόλας Καρυδάς, Χριστόδουλος Πατσαλίδης, Ελίζα Λειβαδιώτου και Δέσποινα Κυριακίδου.

  • Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων δεν έφεραν οποιαδήποτε ένσταση, με το δικαστήριο να εγκρίνει το αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής και να ορίζει την υπόθεση για ακρόαση στις 16 και 17 Μαΐου, στις 9 το πρωί.

  • Όπως είπε, αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα γι΄αυτό και ζήτησε από το δικαστήριο όπως αναβληθεί η υπόθεση για ακόμη δύο περίπου εβδομάδες.

18/04/19 17:41

16 Μαΐου η συνέχιση της τρίτης ποινικής υπόθεσης της Τρ. Κύπρου

Νέα αναβολή στην εκδίκαση της 3ης ποινικής υπόθεσης εναντίον στελεχών της Τράπεζας Κύπρου σε σχέση με την επαναταξινόμηση των ομολόγων της Τράπεζας, ζήτησε σήμερα η Κατηγορούσα Αρχή. Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει σταματήσει λόγω της έφεσης που καταχώρησε στο Ανώτατο Δικαστήριο...

Reporter ·

16 Μαΐου η συνέχιση της τρίτης ποινικής υπόθεσης της Τρ. Κύπρου

Reporter

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook